Szerző |
Üzenet |
< / játszani / Matchbox-party |
|
Elküldve:
2005.06.10. | 16:46
|
|
|
|
úgy tűnik, hogy nincs alternatíva, de ennek az extrém sportnak nem is igazán lehet. nekem mondjuk az tűnik alternáló időtöltésnek, hogy megpróbálok meggyógyulni abból, amit ez a váratlan későőszi időjárás kiváltott az egyébként bikaerős szervezetemben :-) |
|
|
|
|
|
 |
|
Elküldve:
2005.06.10. | 21:33
|
|
|
|
Mecsboksz ügyben a Dugó is tud egy beszerzési forrást, valahol a VII. vagy a VIII. kerületben van egy bolt, ahol még 3 vagy 4 éve is tudott minit venni - ha jól emlékszem ezer huf alatt. A tangó ennyire azért nem drága, én ezer alatt vettem benga oldsmobile kombit (a fél lakakásom beleférne, s az azért mennyiség ) - más kérdés, hogy nem túl sebes. vásárlás esetén - amennyiben a versenyen eredményre hajtunk - érdemes a járgány alján keresni a „superfast” megjegyzést. Nem garancia, de azért mégis... Magam folyamatosan esküszöm a ford caprira - olyannyira, hogy bár sohasem nyertek és végigmenni is csak ritkán sikerült, nemrég (mondjuk 2-3 éve) vettem még egyet a tangón. |
|
|
|
|
|
 |
|
Elküldve:
2005.06.10. | 21:37
|
|
|
|
Egyébként meg - tán nem mindenki értesült róla - a mecsboksz parti le van fújva az időjárás kompromisszumképtelensége miatt. A kérdés az, hopgy egy héttel később, avagy szeptemberben legyen. Én a jövő hétre (jún. 18-19.) szavaznék és emellett lobbizok is. Hol van még a szeptember...? |
|
|
|
|
|
 |
|
Elküldve:
2005.06.11. | 18:05
|
|
|
|
szombaton még belefér, de vasárnap (legjobb tudomásom szerint) már indulunk felsőgagyra, ugyebár. a szeptember szerintem is messze van, de ettől függetlenül nekem az is jó, akkorra még úgysincs semmi programom :-) |
|
|
|
|
|
 |
|
Elküldve:
2005.06.13. | 14:05
|
|
|
|
További visszajelzések kéretnek a most szombattal (jún. 18.)kapcsolatban!! Kinek jó még? |
|
|
|
|
|
 |
|
Elküldve:
2005.06.13. | 14:45
|
|
|
 papírkutya
|
|
Nekünk a szombat se, meg a vasárnap se jó
Szavazatom a szeptemberre adom
Ezzel a medzsóvásárlás is jól odázható  |
|
|
|
|
|
 |
|
Elküldve:
2005.06.15. | 09:41
|
|
|
|
mivel nem sok emberről tudjuk, hogy jönne erre, a fániékról meg biztosan, halasszuk a dolgot szeptemberre a koomam.hu részéről (amely egység persze tudja, hogy alapvetően vendég lenne egy másik csapat nagy hagyományú rendezvényén, ennél fogva valószínűleg nem mi döntjük el, hogyan is legyen megoldva ez az extra helyzet). |
|
|
|
|
|
 |
|
Elküldve:
2005.06.15. | 22:39
|
|
|
|
Figyelem! A mecsboxparti szeptemberre halasztjuk, mivel ezen a hétvégén olyan alapító tagok nem tudnának jelen lenni, akik nélkül az esemény nem lenne az, ami. (Bár pl. Hapsi+minije távolmaradását lehet hogy többen kiugrási esélynek értékelnék. ld. ford capri ) |
|
|
|
|
|
 |
|
Elküldve:
2005.06.15. | 22:42
|
|
|
|
Fáni, szerintem ne nagyon halogasd a mecsbox vásárlást. A jó istálló megalapozásához idő kell! Teszteléssel telhet nyár  |
|
|
|
|
|
 |
|
Elküldve:
2005.06.16. | 09:47
|
|
|
 papírkutya
|
|
Ok, a tanácsot megfogadom. Egy komoly istálló tulajdonosa csak tudja mit beszél.  |
|
|
|
|
|
 |
|