| Szerző |
Üzenet |
| < / halló! / rezsi: 1Gb tárhely |
|
Elküldve:
2008.09.8. | 09:32
|
|
|
|
|
"a Gyöngy is fizethet, hisz nem szólt, hogy most mégsem akar"
Hát persze h nem szóltam, mert nyaraltam, és olyankor szeretem nem nézni az emileket
Ps: utalva |
|
|
|
|
|
 |
|
Elküldve:
2008.09.9. | 17:21
|
|
|
 papírkutya
|
|
|
|
|
 |
|
Elküldve:
2008.09.10. | 16:41
|
|
|
|
|
| Szépen haladunk, drága barátaim. |
|
|
|
|
|
 |
|
Elküldve:
2008.09.16. | 15:38
|
|
|
|
|
eddig hallgattam, mint szar a fűben (részlegesen nyaralási okból kifolyólag), de hamarost érkezik az én penzumom is, köszöntem a türelmet  |
|
|
|
|
|
 |
|
Elküldve:
2008.09.16. | 18:13
|
|
|
|
|
| Tebenned bíztam eleitől fogva. Nem cseszegettelek, mert tudtam, hogy vagy meghaltál, vagy nem vagy itthon. Ügyesen a második megoldást választottad. Jutalmad - logikusan - a létezés maga legyen. |
|
|
|
|
|
 |
|
Elküldve:
2008.11.21. | 14:37
|
|
|
|
|
Három hónap telt el legutóbbi levelem óta, ezért asszem nyugodt szívvel vonhatom le az idei játék tanulságait.
Mivel a Macek nem fizetett, kiveszem ebből a körből, jövőre eleve nem is számolok vele. Hiszen nincs itten kényszer, sokszor hangsúlyoztam már. A történtek oka most teljesen mellékes, nem oszt, sem nem szoroz (így persze nincs harag, hiszen nem ismerem a hátteret, ami sokféle lehet). A lényeg az, hogy nem kívánok senki más helyett sem fizetni, mert attól hülyén érzem magam. Jelen esetben nem az összeg mérete számít (nehogy elkezdjétek összedobni), hanem az elv, a közteherviselés szépsége (ó!). |
|
|
|
|
|
 |
|
Elküldve:
2009.09.3. | 16:12
|
|
|
|
|
Má megint elmúllott egy év, má megint fizetnetek kell.
Az érintettek: anda, csaba, smicu, ildi, dugó, tamás, fáni, kata, szofi, gyöngy, viktor. Ez 11 ember, az összeg meg 25000, tehát egy-egy kómára 2273 Ft jut (de szép összeg!). Én most átutaltam az egészet, ne kínozzatok hát sokáig (le kellene mennem kenyérért).
Közvéleménykutatásra most nincs idő, tehát ha valaki többé nem akar ilyet fizetni, akkor azt ugyan jelezze, de csak a következő körből tudom kihagyni (előre kell gondolkozi, ez egy kemény világ).
A számlaszám: 10100792-68475700-01000000 |
|
|
|
|
|
 |
|
Elküldve:
2009.09.3. | 17:23
|
|
|
|
|
4546 Ft utalva, hétfőig nem eszel kenyeret, mert csak akkor ér oda  |
|
|
|
|
|
 |
|
Elküldve:
2009.09.3. | 17:50
|
|
|
|
|
Utaltam.
Ezek után többet fogok írni, ki kell használni ha ennyibe kerül. |
|
|
|
|
|
 |
|
Elküldve:
2009.09.3. | 20:35
|
|
|
|
|
A sokkal több írás is beleférne az alapdíjba (0 Ft, baráti áron), az extra tárhelyre a képek, és (tervezett?) filmek miatt fizettünk be. A felívelő szakaszban úgy volt, hogy erre szükségünk lesz. Most tulajdonképpen nem is tudom, hogy valójában használjuk-e azt, amiért fizetünk, tehát utána fogok nézni.
Addig is nézegessétek a Gagyfilmet, talán az az, ami már kilóg az alapból. |
|
|
|
|
|
 |
|