Szerző |
Üzenet |
< / utazgat / libavacsora pécsen (mert itt még nem volt...) |
|
Elküldve:
2008.11.4. | 14:58
|
|
|
|
Nem, nem. Én vagyok a hibás, mert szeretem megjegyezni a filmekben hallható efféléket és nem is gondolok rá hogy más meg nem. Az integrált logaikai terminál pl. a Star Wars-ban volt. |
|
|
|
|
|
 |
|
Elküldve:
2008.11.4. | 15:05
|
|
|
|
De, de! Te nyertél, nem adom fel (micsoda csavar!)! |
|
|
|
|
|
 |
|
Elküldve:
2008.11.5. | 08:52
|
|
|
|
Tehát jön: András, Tamás (de ő szervező csak bele kell ide írni mint értelmi szerzőt), Gyöngy, Detti, Peták, Angéla, Csille M, Páncsó, én, Balázs P + nője lehet.
Urnák lezárva, éljen a Barack.
Viktor, Viktor? Viktor becicázott?
Másrészt meg:  |
|
|
|
|
|
 |
|
Elküldve:
2008.11.5. | 10:20
|
|
|
|
|
|
|
 |
|
Elküldve:
2008.11.5. | 10:40
|
|
|
|
Hűha, lehet hogy mégis sokan leszünk, és én attól megijedek? Beszéltem az Urayval, kérdeztem jön-e, mire visszanéz, hogy hovamiért. Nem is tudott erről, de nem kell sajnálni miatta, mert senki sem az ujjából szopta, vagy jósnő vetette ki neki, hanem kapott adminisztrátori értesítést. Ha esetleg nem kapott, de méginkább ha nem olvasta (tetszőleges okból), akkor az az ő személyes baja, sajnálkozzon rajta otthon a sublót mélyén, egérszürke sísapkában, faggyúkályha mellett.
De mi az a becicázás? Olyan, mint a becsajozás? És akkor hogy kapom vissza a Wallace & Gromit dévédémet?
Az meg nagyon jó, hogy egy akármilyen elnöknek gyümölcs alakú neve van! |
|
|
|
|
|
 |
|
Elküldve:
2008.11.5. | 12:23
|
|
|
|
Meg jön egy bizonyos Ádám nevű pasi is a Petákékkal. (Tesztelve: okés.)
Ötgyerekes párnak és egyedülálló anyának nem kell fizetni, a többieknek meg igen, nyugi nem ők fizetik a fentiek részét IS.
Becicázott: a megsértődés előtti állapot, régiesen: megorrolt. |
|
|
|
|
|
 |
|
Elküldve:
2008.11.5. | 12:33
|
|
|
|
És üdvözöljük Szofit, az utolsó pillanatok asszonyát, meg a gyümölcs nevű elnököt is, aki "egész Amerikát biciklire ültetné" ... - Vruhahhhhhaaaa - lássuk! |
|
|
|
|
|
 |
|
Elküldve:
2008.11.5. | 12:37
|
|
|
|
Hüvazz tényleg, ez ilyen pénzes buli, menni kell a bankba, idegeneket meg nem kéne beengedni a lakásba, és nincs olyan szó, hogy becicázott, megnéztem az összes szlengszótárt. Meg nincs is értelme. Nevezd meg a forrásod, és/vagy magyarázd a szót! |
|
|
|
|
|
 |
|
Elküldve:
2008.11.5. | 14:52
|
|
|
|
Ha már szép szavak, akkor itt egy mondatsor, ami olyan, mint egyetlen gyönyörű szó. Engem teljesen lenyűgözött.
Két cent körömlakk, három cent jégkása, Shlush Pupi ízlés szerint, csipet Guyáwa, szájában citrom. Budagyöngyével díszítjük és el tetszik vihetni a napernyőt. És ez a neve, Alpesi Opál.
Az kapja az aranyozott elektromos tollpihét, aki előbb bemondja, hogy ki a szerző. Ja nem, senki sem kap semmit, hiszen úgyis csak megnéznétek az internetbe. |
|
|
|
|
|
 |
|
Elküldve:
2008.11.5. | 15:08
|
|
|
|
Nem néztem meg. Első tipp: Parti Nagy?
A páncsó egyáltalán nem kap értesítést erről az egész témáról, lehet a Gergő sem Viktor sem, azért. (A régi nóta, András, lehet dühöngeni!) |
|
|
|
|
|
 |
|