| Szerző |
Üzenet |
| < / szerintem / kulinária |
|
Elküldve:
2007.12.7. | 11:58
|
|
|
|
|
Málnapálinka ügyben: a honlapon van néhány cím
nem teszteltem (a helyeket sem) |
|
|
|
|
|
 |
|
Elküldve:
2007.12.7. | 12:09
|
|
|
|
|
a rákóczi úton lévő magyar pálinka házát időnként felkeresem, bio meggylekvárért is
kedvelem a helyet |
|
|
|
|
|
 |
|
Elküldve:
2007.12.7. | 21:10
|
|
|
|
|
Úristen de aranyos!
Zöldségcsipszet süt... Látom magam előtt ahogy tudományosan gyalulja a céklát, figyeli az olajat...
Még az Anda is tud ari lenni, őrület.  |
|
|
|
|
|
 |
|
Elküldve:
2007.12.8. | 02:06
|
|
|
|
|
| anda írta: |
|
Esetleg egy céklacsipsz vakteszt valamikor a hétvégén?
|
minden továbbbi nélkül benne lennék valamikor, de legyen legalább 4-5 különböző céklacsip(e)sz (hö-hö), nehogy fikázásba fulladjon a teszt <ilyen sivárat sütötté, vazze>, ha csak kettő van és ülünk egymással szemben |
|
|
|
|
|
 |
|
Elküldve:
2007.12.8. | 15:00
|
|
|
|
|
Ha csak rosszak lesznek, akkor mindegyik nulla pontot kap, majd elővesszük a libatöpörtyűt, meg a pármai sonkát a titkos rekeszből, kinyitunk pár üveg bort, és csakazértis jól érezzük magunkat (a cékla pedig dögöljön meg, de minimum süsse a Tyrrells ott külföldön).
És igen, én ott legbelül valójában igazán aranyos vagyok. A cékla mint comingout fegyver/eszköz.
Bár most az jut eszembe utólag, hogy nem tudom, mitől aranyos az, ha valaki zöldségcsipszet süt. Mi aranyos benne? A zöldség, a csipsz, vagy már maga a sütés is az? |
|
|
|
|
|
 |
|
Elküldve:
2007.12.10. | 08:44
|
|
|
|
|
khm, ha lesz ilyen teszt, tényleg legyen már egy nagyobb mennyiségű töpörtyű+lilahagyma is tartalékba - nem mintha nem bíznék a csipszekben, csak a töpörtyűt szeretem, a céklát (az eddig megismert formájában) meg nem
na ja, nem vagyok aranyos  |
|
|
|
|
|
 |
|
Elküldve:
2007.12.10. | 09:51
|
|
|
|
|
| Még nem tudjuk pontosan, mi is az aranyos a jelenségben. Folynak a kutatások, de ha mondjuk az jön ki, hogy a sütés mozzanata az, akkor te is lehetsz aranyos, hiszen nem a céklaszeretés a pozitívum. Fel a fejjel, le a cipővel! |
|
|
|
|
|
 |
|
Elküldve:
2007.12.10. | 10:21
|
|
|
|
|
maga a sütés, mint művelet valószínűleg nem az, mert akkor egy csülköt, egész malacot, ökröt sütő ffi is aranyos lehetne
inkább arról lehet szó, hogy zöldséget enni - a közvélekedés szerint - olyan csajos dolog, míg a férfiak velőspacalon élnek
(a sima karikára vágott krumpli - hiába zöldség - már nem tartozik ebbe a kategóriába valamiért)
de majd Kata eligazít  |
|
|
|
|
|
 |
|
Elküldve:
2007.12.10. | 21:31
|
|
|
|
|
Ám legyen:
Aranyos, ha egy férfi, aki nem szakács, nem traveszti, nem 68 éves trottyos macinacis nyugdíjas bácsi, hanem csak úgy sima férfi, egyszer nekidurálja magát egy női rutinügynek - pl. sütés- , mert a végére akar járni.
Áll a konyhájában, figyeli az olajat elég forró-e, elő akarja állítani azt a zöldségcsipszet. Innovatív. Kreatív. Ari. |
|
|
|
|
|
 |
|
Elküldve:
2007.12.10. | 21:49
|
|
|
|
|
Ezt a nősoviniszta dumát, bakker! Ha ezt a Molnár B. Tamás hallaná, hatóságilag tiltaná meg Neked, hogy valaha is elolvashasd további írásait. Jöjjek közhelyekkel, miszerint a legnagyobb szakácsok férfiak? Nem jövök, mert annál sokkal intelligensebb vagyok, és azt is tudom, hogy nem a szakácsságról van szó. De akkor is!
Meg most akkor az aranyos, ha valaki innovatív és/vagy kreatív? Jöjjek közhelyekkel, hogy a legtöbb art director férfi? Nem jövök, mert.
Najó, tudom én mire gondolsz, csak már rég kardlapoztam, úgy hiányzik!  |
|
|
|
|
|
 |
|