Szerző |
Üzenet |
< / játszani / pétankszevezés |
|
Elküldve:
2007.10.3. | 14:05
|
|
|
|
Anda! Az a dolog a múltkor még a várormajor volt, nem a városliget szerintem... |
|
|
|
|
|
 |
|
Elküldve:
2007.10.3. | 14:23
|
|
|
|
Jogos, bocs. Városmajor az, nem a Liget. És ha szükséges, akkor első segítségképp annyit, hogy 18-as (vagy 56-os) villamossal egy megálló a Moszkva térről, aztán le a zöldbe nagyjából egyenesen. Nem lehet elkerülni, gyerekek vannak benne. |
|
|
|
|
|
 |
|
Elküldve:
2007.10.8. | 08:45
|
|
|
|
viktor írta: |
de ha már kulinária...
|
De egyáltalán hogy jön ide a kulinária!? Ja, hogy azt is Te raktad ide, amire most támaszkodol, mint alap?
Annak se kellene itt lennie, ezt itt a petanque szervezés topik, amire mindenkit feliratkoztattam erőszakkal (hogy ne maradjanak le, ha van miről), és bár ahogy látom, egyelőre tűr a nép, senki nem iratkozott le, ha sok egyéb témájú levél miatt kell idekattintani, akkor megvakulnak. De én sem szeretem, de én szeretem inkább a valamiféle rendet. Ez persze csak olyan javaslat féle dolog, hogy tartsuk mederben a dolgokat. Hisz bárki indíthat topikokat, és miért ne tenné, ha van mit közölnie?
Csak úgy mondom, de tényleg. |
|
|
|
|
|
 |
|
Elküldve:
2007.10.9. | 10:34
|
|
|
|
anda írta: |
Hisz bárki indíthat topikokat, és miért ne tenné, ha van mit közölnie?
|
tehát viktor: tünés innen a sok hülyeséggel, nyissál magánbeszélgetős topikot, amit az keres fel, aki akar ne a kötelezőt telítsed az izocukros szesztermékkel. méghogy kulinária, vazze  |
|
|
|
|
|
 |
|
Elküldve:
2007.10.9. | 10:35
|
|
|
|
igen, valóban azért raktam ide, hogy mindenki tudjon róla, ha akar, ha nem  |
|
|
|
|
|
 |
|
Elküldve:
2007.10.9. | 11:01
|
|
|
|
A kulinária jó téma, szeretem. Vagyok ugye gourmet, bárki elolvashatja a személyi lapomon. És legyen ezért sok minden erről, szeretnék hallani jó, de egyszerű recepteket, ajánlásokat klassz éttermekről, kifőzdékről (mint pl. a Picante), meg satöbbi.
De ez ne itt legyen, mert ha minden egy helyen van, akkor semmit nem lehet megtalálni, és azt többnyire nem szeretik az emberek. Akkor meg minek, ha nem szeretik.
Mindjárt megnézem, mit léphetek nyomban a tettek mezején ezügyben.
(...)
Vágtam, mozgattam, átkerült a téma ide. |
|
|
|
|
|
 |
|
Elküldve:
2007.10.9. | 13:32
|
|
|
|
...és a dolog megnyugtatóan rendeződött  |
|
|
|
|
|
 |
|
Elküldve:
2008.06.6. | 16:54
|
|
|
|
|
|
|
 |
|
Elküldve:
2008.06.9. | 09:09
|
|
|
|
Nabazz, én meg azt hittem az email értesítést látván, hogy végre mi is játszunk egyet, hogy valaki megszervezi a Fániék búcsúbuliját ilyen játszós formában! |
|
|
|
|
|
 |
|
Elküldve:
2008.06.9. | 10:35
|
|
|