| Szerző |
Üzenet |
| < / halló! / K. Katica jelenti |
|
Elküldve:
2008.04.4. | 16:03
|
|
|
|
|
| Hogy eltitkolják egymás szőrzetét? |
|
|
|
|
|
 |
|
Elküldve:
2008.04.23. | 22:39
|
|
|
|
|
Critical Mass 2008 tavasz (április 20., szombat). Remélem mindenki ott volt, és csak véletlenül nem találkoztunk (a Dugóékat láttuk, az rendben van). A Berci motorral jött volna, ha jöhetett volna. A Csaba sisak nélkül jött, egy rózsaszín női kerékpárral. A Zsófi sisakban tekert, ahogy kell. A Fáni is sisakban volt. Volt nálunk zajkeltő eszköz is, a közösségi öröm egyértelmű kifejezéséhez. Marha lassan ugyan, de kiértünk a Ligetbe, ahol nagyon sokan voltak. Mire hazaértünk, már sötét este lett. Megittunk két elkerülhetetlenül frissítő sört (per kopf), aztán szevasz, másnap munka (a kutyafáját meg teremburáját).
|
Legutóbb anda szerkesztette (2008.04.24. | 10:34), összesen 2 alkalommal |
|
|
|
|
 |
|
Elküldve:
2008.04.24. | 06:59
|
|
|
|
|
| Mint a női kerékpár jogos tulajdonosa, a történeti hűség és a zsigeri rózsaszín utálat kedvéért leszögezném, hogy a fent nevezett közlekedési eszköz színe fehér. (a cm indulásánál még az volt, azóta nem láttam, de lehet, hogy lenézek a pincébe....) |
|
|
|
|
|
 |
|
Elküldve:
2008.04.24. | 10:29
|
|
|
|
|
Akkor maradjunk esetleg a törtfehér megjelölésnél, ha az segít (vagy egyszerűen csak le kellene mosni valamikor). Az összbenyomás valahogy az volt, hogy az egy rózsaszínű bicikli. Talán azért, mert olyan nőies, a nők meg gyakran olyan rózsaszínűek? Nem tudom, ez maradt meg, pedig látok is, fény is volt. De nem kell megijedni Smicu, te nem vagy rózsaszínűként számontartva!  |
|
|
|
|
|
 |
|
Elküldve:
2008.05.21. | 17:44
|
|
|
|
|
Van olyan, hogy Magyar Kerékpárosklub (tudtátok? én eddig nem). Az éves tagdíj 5000 forint, amelyért cserébe (ha csak az anyagi oldalát nézzük) biztosítás jár (felelősségbiztosítással!), utazási kedvezmény, vásárlói kedvezmények. Én beléptem, most. Csak úgy mondom, mutatom, tagfelvétel itt.
Külön topikot nem nyitok, másnak sem (mert minek). Ide pisilek bele. |
|
|
|
|
|
 |
|
Elküldve:
2008.06.3. | 07:54
|
|
|
|
|
| Anda 11. képén Dugó tisztára olyan, mint a négyoktávos Jimmy. - Egy teljesen független - ám névtelenséget kérő- megfigyelő hívja fel erre a figyelmünket. |
|
|
|
|
|
 |
|
Elküldve:
2008.06.3. | 10:43
|
|
|
|
|
| Najó, de a hang! Az kellene újra a népnek, azért sírnak otthon az asszonyok. A megfigyelő pedig lépjen ki a fényre, mert különben kénytelenek leszünk az egész várost (országot) megszórni napalmmal (kollektív felelősség)! |
|
|
|
|
|
 |
|
Elküldve:
2008.10.28. | 21:58
|
|
|
|
|
Azt beszélik, hogy a Gyöngy új hangsugárzót fejlesztett ki, amely forradalmasítani fogja az otthoni zenehallgatást. Természetesen egyutas hangfalakba szerelik majd, a mérnökei már dolgoznak a dobozon. Addig is intenzíven folyik az akusztikai laborban a tesztelés.
Nagyobb méretben itt. |
|
|
|
|
|
 |
|
Elküldve:
2008.11.25. | 13:26
|
|
|
|
|
Az a nagy hír van, hogy új a telefonszámom: 70/655 6790
(Arra a költői kérdésre, miszerint "- miért nem vitted át a számod?" az a válasz, hogy nem tudom átvinni mert nincs kedvem befizetni a Pannonnak közel 60 rugót, ahol még elkötelezettségem van, mert rábeszéltek egy 1000 Ft-os telefonra. Majd azzal jutalmazták 4 éves előfizetői múltamat hogy csúnyán megváltoztatták a díjakat ami a számlák furcsa növekedése után derült ki. Állítólag a napilapokban olvasnom kellett volna, de most visszamehetnék egy hasonló tarifába mint amire szerződtem 800 Ft + áfáért... Na így.) |
|
|
|
|
|
 |
|
Elküldve:
2008.11.25. | 13:31
|
|
|
|
|
| Engem - mint Pannon előfizetőt, de egyébként is - érdekelnének a részletek. Mi volt az újságban? És komolyan arra hivatkoznak, hogy onnan kellene tudni!? Mert ők maguk nem szólnak semmilyen formában? |
|
|
|
|
|
 |
|